ALL TIMES ARE LOCAL TRACK TIMES.

FRIDAY

JULY 16, 2021

  • 9:00am - Registered Team Parking
  • 9:00am - 5:00pm - Will Call
  • 9:30am - Privateer Parking
  • 2:00pm - 4:00pm - Technical Control

SATURDAY

JULY 17, 2021

  • 7:00am - 2:00pm - Will Call
  • 7:30am - 7:45am - Chapel Service at MX Sports Semi
  • 8:00am - 8:15am - 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
  • 8:20am - 8:35am - 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
  • 8:40am - 8:55am - 250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
  • 9:00am - 9:15am - 250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
  • 9:15am - 9:30am - Track Maintenance
  • 9:30am - 9:45am - 450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
  • 9:50am - 10:05am - 450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
  • 10:05am - 10:20am - Track Maintenance
  • 10:20am - 10:35am - 250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Times
  • 10:40am - 10:55am - 250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
  • 10:55am - 11:10am - Track Maintenance
  • 11:10am - 11:20am - 450 Consolation Race
  • 11:25pm - 11:35pm - 250 Consolation Race
  • 11:45pm - 12:00pm - Opening Ceremonies
  • 12:00pm - 12:10pm - 450 Class Sight Lap
  • 12:15pm - 12:50pm - 450 Class Moto #1
  • 12:50pm - 1:00pm - Podium Interviews
  • 1:00pm - 1:10pm - 250 Class Sight Lap
  • 1:15pm - 1:50pm - 250 Class Moto #1
  • 1:50pm - 2:00pm - Podium Interviews
  • 2:00pm - 2:10pm - 450 Class Sight Lap
  • 2:15pm - 2:50pm - 450 Class Moto #2
  • 2:50pm - 3:00pm - 450 Class Winners Circle
  • 3:00pm - 3:10pm - 250 Class Sight Lap
  • 3:15pm - 3:50pm - 250 Class Moto #2
  • 3:50pm - 4:00pm - 250 Winners Circle
  • 8:00pm - Zoom Press Conference Call

ALL TIMES ARE LOCAL TRACK TIMES.