TOYOTA Thunder Valley National  | Weekend Schedule  
June 10-11, 2022
Subject to network schedule changes
FRIDAY JUNE 10  
9:00amRegistered Team Parking
9:00am - 5:00pmWill Call
9:30am Privateer Parking
2:00pm - 4:00pmTechnical Control
SATURDAY JUNE 11  
7:00am - 2:00pmRider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30amRiders Meeting at MX Sports Semi
7:30am - 7:45amChapel Service at MX Sports Semi
8:00am - 8:15am450 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
8:20am - 8:35am450 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free) 
8:35am - 8:50amTrack Maintenance
8:50am - 9:05am250 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free) 
9:10am - 9:25am250 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free) 
9:30am - 9:45amTrack Maintenance
9:45am - 9:50am450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
9:50am - 10:05am450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
10:05am - 10:10am450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:10am - 10:25am450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:30am - 10:45amTrack Maintenance
10:45am - 10:50am250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:50am - 11:05am250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
11:10am - 11:15am250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
11:15am - 11:30am250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
11:30am - 11:45amTrack Maintenance
11:45am - 11:55am450 Consolation Race
12:00pm - 12:10pm250 Consolation Race
12:30pm - 2:00pmOPENING CEREMONIES EVENT 
2:00pm - 2:10pm450 Class Sight Lap
2:15pm - 2:50pm450 Class Moto #1 NBC
2:50pm - 3:00pmPodium Interviews
3:00pm - 3:10pm250 Class Sight Lap
3:15pm - 3:50pm250 Class Moto #1
3:50pm -4:00pmPodium Interviews
4:00pm - 4:10pm450 Class Sight Lap
4:15pm - 4:50pm    450 Class Moto #2   
4:50pm - 5:00pm    450 Winners Circle
5:00pm - 5:10pm    250 Class Sight Lap
5:15pm - 5:50pm250 Class Moto #2  
5:50pm - 6:00pm250 Winners Circle