For more information on the amateur race schedule and weekend activities, visit the track website!

Friday

May 31, 2019

  • 9:00am - 5:00pm
    Semi Truck Parking, Paddock Opens
  • 9:00am - 5:00pm
    Will Call
  • 9:30am - 5:00pm
    Privateer Parking
  • 1:00pm - 2:00pm
    Media Day - Interviews and Ride *Invite Only
  • 2:00pm - 3:00pm
    Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
  • 3:00pm - 5:00pm
    Tech Inspection for Remaining Riders

Saturday

Jun 1, 2019

  • 7:00am - 2:00pm
    Will Call
  • 7:20am - 7:35am
    Mandatory Riders Meeting
  • 7:35am - 7:50am
    Chapel Service
  • 8:00am - 8:15am
    250 Class Practice Group B - 15 minutes - 5 Free/10 Timed
  • 8:20am - 8:35am
    250 Class Practice Group A - 15 minutes - 5 Free/10 Timed
  • 8:35am - 8:45am
    Track Maintenance
  • 8:45am - 9:00am
    450 Class Practice Group A - 15 minutes - 5 Free/10 Timed
  • 9:05am - 9:20am
    450 Class Practice Group B - 15 minutes - 5 Free/10 Timed
  • 9:20am - 9:35am
    Track Maintenance
  • 9:35am - 9:45am
    125 All Stars Practice
  • 9:50am - 9:55am
    250 Class Practice Group B - Start Practice - 5 minutes
  • 9:55am - 10:10am
    250 Class Practice Group B - 15 minutes - Timed
  • 10:15am - 10:20am
    250 Class Practice Group A - Start Practice - 5 minutes
  • 10:20am - 10:35am
    250 Class Practice Group A - 15 minutes - Timed
  • 10:35am - 10:45am
    Track Maintenance
  • 10:45am - 10:50am
    450 Class Group A - Start Practice - 5 minutes
  • 10:50am - 11:05am
    450 Class Practice Group A - 15 minutes - Timed
  • 11:10am - 11:15am
    450 Class Practice Group B - Start Practice - 5 minutes
  • 11:15am - 11:30am
    450 Class Practice Group B - 15 minutes - Timed
  • 11:30am - 11:45am
    Track Maintenance
  • 11:45am - 11:55am
    250 Consolation Race
  • 12:00pm - 12:10pm
    450 Consolation Race
  • 12:30pm - 1:00pm
    Opening Ceremonies
  • 1:10pm - 2:00pm
    250 Class Moto 1
  • 2:10pm - 3:00pm
    450 Class Moto 1
  • 3:10pm - 3:25pm
    125 All Stars Race
  • 3:40pm - 4:15pm
    250 Class Moto 2
  • 4:40pm - 5:15pm
    450 Class Moto 2