Rd 7 Spring Creek National Weekend Schedule
July 11-13, 2024
THURSDAY  
9:00amRegistered Team Parking
FRIDAY 
8:00am - 5:00pm Amateur Racing 
9:00amRegistered Team Parking
9:00am - 5:00pmWill Call
9:30am Privateer Parking
12:00pm- 4:00pmTechnical Control
1:00pm - 2:00pm Media Activity 
SATURDAY 
7:00am - 2:00pmRider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30amRiders Meeting at AMA Semi
7:30am - 7:45amChapel Service at AMA Semi
8:00am - 8:15am250 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)  (Start off Gate)  
8:20am - 8:35am250 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free) 
8:40am - 8:55am450 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
9:00am - 9:15am450 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free) 
9:20am - 9:45amTrack Maintenance (NO START PRACTICE)
9:45am - 10:00am250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed     (Start off Gate)    
10:05am- 10:20am250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:25am - 10:40am450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed            
10:45am - 11:00am450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
11:05am-11:25amTrack Maintenance 
11:25am - 11:35am250 Consolation Race
11:40am - 11:50am450 Consolation Race
11:55am - 12:20pmTrack Maintenance 
11:50am -12:20pmOPENING CEREMONIES
12:20pm - 12:30pm250 Class Sight Lap
12:30pm - 1:05pm250 Class Moto #1 
1:05pm - 1:15pmPodium Interviews
1:20pm -1:30pm450 Class Sight Lap
1:30pm-2:05pm450 Class Moto #1 | LIVE ON NBC
2:05pm-2:15pmPodium Interviews
2:05pm-2:30pmHALFTIME
2:27pm-2:35pm250 Class Sight Lap
2:35pm-3:10pm250 Class Moto #2   
3:10pm-3:20pm250 Winners Circle
3:22pm-3;30pm450 Class Sight Lap
3:30pm-4:05pm450 Class Moto #2  
4:05pm-4:15pm450 Winners Circle

ALL TIMES LOCAL TIMES AND SUBJECT TO CHANGES